Welkom bij Project TOP-trainingen

TRAIN UW ONBEWUSTE REACTIE OP ALCOHOL!


Voor wie?
Gratis online trainingsprogramma voor volwassenen van 18 tot 65 jaar die zelfstandig hun alcoholgebruik willen minderen of willen stoppen met drinken.

Doel?
Veel mensen geven aan dat hun alcoholgebruik niet altijd een bewuste keuze is: soms lijkt het ze meer te overkomen. Onderzoek heeft laten zien dat spontane en soms onbewuste mentale gewoontes hierbij een belangrijk rol spelen. Mentale gewoontes worden zo snel uitgevoerd dat u zich er vaak niet bewust van bent en dat u ze moeilijk kunt veranderen door er bewust op te letten. Project TOP-trainingen helpt u bij het veranderen van uw mentale gewoontes. U kunt het trainingsprogramma zelfstandig, online uitvoeren op het moment dat het u uitkomt.

Onderzoek
Aan Project TOP-trainingen is een wetenschappelijk onderzoek gekoppeld, een samenwerkingsproject van de Universiteit van Amsterdam en het Trimbos-instituut. De belangrijkste onderzoeksvraag is welke combinatie van drie TOP-trainingen het meest effectief is. De kans dat u minstens één naar verwachting effectieve training krijgt is 88%.

Deelnemen
Als u aan het onderzoek wilt deelnemen, kunt u zich hier opgeven.